vitaminen.fi

HOMEOPATI

Mitt namn är Camilla Lundqvist och jag är Klassisk diplom homeopat och farmaceut. Har dessutom fördjupat mina kunskaper  i den internationella homeopat skolan Dynamis.

Homeopati är en individuell behandling, där människan betraktas som en helhet. Genom fokus på helheten och sammanhangen mellan olika symptom kan homeopatin hjälpa till läkning såväl fysiskt som emotionellt och mentalt. Homeopatin kan stöda vid sömnproblem, allergier, kolik, öron och ögoninflammation, lämpligt för alla.

Visste du att i Europa komplementerar traditionell medicin och homeopati  varandra. I Tyskland använder var tredje läkare homeopati, i Frankrike använder 90 % av föräldrarna homeopati åt sina barn och åt sin familj, homeopati använd på sjukhus runt om i Europa.

Homepatin kom inte in i mitt liv av en slump. Min morfar hade visdom om naturmedicin och lärde mej en massa om örternas läkande kraft. Han lärde mig också lyssna på vad våra djur har att säga, djuren berättar oss mycket bara vi lyssnar. Jag lärde mig värdera naturligt odlade produkter och allt det som naturen bjuder på.

För att förstå människokroppen började jag studera farmaci,

känner att det är viktigt att förstå helheten från olika perspektiv.

Livet på landet och alla våra husdjur fyller min fritid.

Som homeopat har jag lärt mig massor via mina barn-barn,

fått följa med homeopatins läkande kraft.

Facebook