vitaminen.fi

HOMEOPATIA

Olen Camilla Lundqvist Klassinen diplomi homeopaatti sekä farmaseutti. Olen syventänyt tietojani kansainvälisessä homeopaatti koulussa Dynamiksessa.

Homeopaattinen lääketiede on kokonaisvaltaista, ihmisen omaa terveyttä ylläpitävää voimaa vahvistava hoito. Lempeä, ekologinen ja tehokas hoitomuoto, joka tukee kehon omaa parantavaa voimaa.
Homeopatian avulla voit saada helpotusta uniongelmiin, allergiaan, koliikkiin, korva ja silmätulehduksiin ym. Sopii kaikille.

Tiesitkö että Euroopassa koululääketiede ja homeopatia täydentävät toisiaan? Saksassa joka kolmas lääkäri käyttää homeopatiaa, Ranskassa 90% vanhemmista käyttää homeopatiaa lapsilleen ja itselleen, Eurooppalaisissa sairaaloissa käytetään myös homeopatiaa.

Homeopatia ei tullut sattumana elämääni, vaarini opetti minulle yrttilääkinnän parantavan voiman ja tämän luonnollisen tavan hoitaa ja vahvistaa omaa terveyttä. Hänen kauttaan näin myös miten ihminen voi ymmärtää eläimiä paremmin, eläimet kertovat paljon jos vain kuuntelemme. Opin arvostamaan puhtaasti viljeltyjä tuotteita ja luonnon antimia.

Ymmärtääkseni ihmiskehoa pintaa syvemmälle lähdin opiskelemaan farmasiaa, joka auttaa ymmärtämään kokonaisuutta eri näkökulmista.

Elämä maalla ja eläinten hoito täyttää hyvin vapaa-ajan. Homeopaattina olen oppinut valtavasti omien lastenlapsien kautta ja saanut seurata homeopatian parantavaa voimaa.

Facebook