vitaminen.fi

BIORESONANSSI

Mikä on Bioresonanssi?

Bioresonanssi laite analysoi, tasapainottaa ja eliminoi sekä ulkoisia että sisäisiä tekijöitä jotka vaikuttavat terveyteesi. Laite on kehitetty Saksassa 1970 luvulla ja sitä käyttävät sekä lääkärit että terapeutit. Laite on sertifioitu ja lääkinnällisesti hyväksytty EU:ssa.
Laite on ohjelmoitu tuhansilla eri taajuuksilla, jokaisen kehon osa-alueella omansa.

Mitä tekemistä bioresonanssilla on kehosi kanssa?

Jokainen solu, elin, vitamiini, mineraali, bakteeri, virus jne. omaa erityisen taajuuden. Nämä taajuudet ovat kartoitettu pohjautuen monen vuoden tutkimukseen. Keholle bioresonanssi on hellä, varma sekä syvälle vaikuttava hoitomuoto jossa sekä,
analyysi että tasapainoitus tapahtuu erityisten taajuuksien avulla. Menetelmä stimuloi kehon omaa luonnollista paranemisprosessia.

Miten hoito tapahtuu?

Asiakas istuu tuolissa peiton päällä jonka sisään on punottu elektrodeja.  Elektrodit ovat kytketty Raycomp PS10 laitteeseen. Käsittely on hellä ja kivuton.

Mitä hyötyä Bioresonanssista on ravintoneuvojan vastaanotolla? Kokonaisuus on tärkeä!

Ravintoneuvojana lähtökohtani on kokonaisvaltainen ajattelu. Haluan selvittää mikä kuormittaa kehoasi, eliminoida kuormitukset sekä selvittää kehosi mahdolliset puutostilat.
Kehosi kuormittajat voivat olla mm. raskasmetallit, kemikaalit, bakteerit, virukset, hiivan liikakasvu, loiset sekä ruoka-aine yliherkkyydet.
Kehosi voi kärsiä mm vitamiinien, mineraalien, hyvien suolistobakteerien sekä hivenaineiden puutostilasta.

Nämä kuormitukset ja puutostilat saattavat ilmentyä mm. allergioina, vatsa/suolisto-ongelmina, iho-oireina, päänsärkyinä, hormooniepätasapainoina, infektioina, väsymyksenä, nivelkipuina jne.

Bioresonanssin avulla analysoin nämä epätasapainot. Tämän jälkeen suosittelen sopivaa ravintoa sekä korkealaatuisia ravintolisiä jotka tukevat käsittelyä.

Hoitokerrat?

Käsittelykerrat riippuvat epätasapainon laajuudesta. Oleellista on kuinka kauan joku tietty epätasapaino/oire on kehossa ollut.
Pidempiaikainen vaiva vaatii pidemmän käsittelyn.

 

 

 

Facebook